Ansøgning - newborn model

En stor del af forretningen er undervisning i fotografering af nyfødte. Dertil søger vi løbende modeller. Vores kurser forløber over 2 år og derfor kan du ansøge når du er igennem 1. trimester.

Her under kan du udfylde og give den samtykke der er brug for, at vi kan bruge jeres baby som model.

Vi bruger webshoppen til at modtage og opbevare ansøgningerne i det låste system som webshoppen er, på den måde passer vi på jeres data.

0,00 DKK

Samtykke til fotografering af jeres barn * 

Når vi bruger nyfødt modeller skal der gives samtykke til at vi må håndtere og fotografere jeres barn.
Vi bruger nyfødte ved workshops, til undervisnings materiale eller afprøvning af nye rekvisitter/stilarter eller teknikker. Eller blot nye billeder til markedsføring.

En model fotografering foregår på babys præmisser og med fokus på at sikkerheden er i top.

Samtykke til brugsret af billederne * 

For at vi kan markedsføre vores forretning, er det vigtigt at vi må vise billeder frem på sociale medier, hjemmeside, undervisnings materiale samt på vareprøver i vores studier eller til udstillinger. Derfor er det et krav, at vi Livets Fotografi (Fotograf Fie Vandborg) får brugsret til billederne.

Billederne sælges aldrig videre.

Samtykke til brug af billeder med mor og far * 

Vi vil rigtig gerne lave familie billeder, her er det dog frivilligt om I ønsker at deltage og derved få offentliggjort billeder af jer sammen. Selv om I tilvælger denne, er det ikke sikkert at jeres modelfotografering vil indeholde fællesbilleder.

Termins dato eller fødselsdag

Vi søger løbende modeller da vi har kurser og workshops løbende. For at vi kan vide om I passer på den pågældende workshop, skal du her under skrive hvornår du har termin, eller hvornår baby er født. Hvis der er planlagt kejsersnit, kan det også skrives.

Hvordan vælger vi modellen? * 

Vi kan ikke tilbyde alle en modelfotografering, og det er også ret svært at få til at gå op – fordi baby skal have en bestemt alder, og babyer jo ikke altid fødes den dag terminen har bestemt.

Derfor skal du:
Når baby er født så sender du en sms, eller ringes til Fie – hvor du fortæller at du har ansøgt newborn model fotografering, og at du har født. Hvis du bliver udvalgt, høre du fra Fie inde for 3 hverdage.
Bliver du ikke valgt, men ønsker en newborn fotografering, så skal du booke tid via vores newborn booking kalender.

Fordi du har Ansøgt som model, kan du skrive ordrenummeret i feltet “Har I et gavekort/fotografering til gode?” og spare fotograferingen og kun betale for de billeder som I ønsker at købe. Det skal først gøres når baby er født.

Vil I være helt sikre på at få taget newborn billeder, skal der købes (900kr) en plads i den måned hvor terminen ligger. Det sikre jer en fleksibel til i Fies Kalender.

Gem ordrebekræftigelsen * 

Vi gemmer din ansøgning i 12 måneder og i de 12 måneder kan du bruge ordre nummeret til at fratrække prisen for en fotografering vis vores booking system.
Det gælder til newborn og babyfotografering på hverdage.

Dette er den rabatordning vi tilbyder jer som ikke bliver udvalgt, på den måde spares udgiften til fotograferingen og der betales kun får de billeder der ønskes.

Da vores newborn og baby studie ligger i Fies private bolig og der her bor 2 katte som kommer i køkkenet der ligger ved siden af studiet. Vil vi her sikre os at hvis I har katte allergi at I enten ikke ansøger eller husker at tage allergi medicin.

Til nogle workshops foregår fotograferingen i det store studie i Middelfart, men langt de fleste foregår på Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia (Vejle kommune)
Kattene må ikke komme i studiet og er mest ude. Men sover gerne i køkkenet og på badeværelset.

Som tak får I * 

Hvis I bliver udvalgt til en model fotografering får i som tak 5 digitale billeder.
3 af dem vælger I i forlængelse af fotograferingen
2 af dem vælger kursisten eller Fie

Da efterbehandlingen også er en del af kurset, bruges de valgte billeder som undervisnings materiale, og er derfor jeres. Ønskes der flere billeder laves disse af enten kursisten eller en af vores andre fotografer, som aflønnes for denne opgave. Der kan derfor tilkøbes flere billeder som der gives der 30% rabat på printede billeder og ekstra digitale billeder 50% rabat.

Det er selvfølgelig ikke et krav at I tilkøber ekstra billeder, kun en mulighed.