60 min. Nyfødt fotografering

Her kan du købe en fleksibel plads i min nyfødt kalender til en 60 minutters fotografering. Du kan sammensætte en billedpakke med enten fotograferingen alene eller inkl en digital billedpakke til enten print eller digital visning.
Efter fotograferingen fremvises billederne, så I kan vælge dem I ønsker at købe. Jeg hjælper og vejleder jer igennem processen, hvad end I blot ønsker digitale eller print.

Pakken kan altid ændres efter fotograferingen når I har set billederne.

Den nyfødte bliver fotograferet i 2 opstillinger, der bliver 15 til 30 billeder at vælge imellem. Jeg fotografere baby vågen eller sovende på ryggen og/eller siden.

Ved at udfylde en bestillingsformen herunder, slipper du for at sende informationen på en mail, og du vil altid kunne se den på din ordrebekræftelse.

Byg en billedpakke:

Herunder kan du vælge om du ønsker fotograferingen alene eller inkl. digitale billeder der er til at printe og eller digitale billeder der er til at se på en skærm eller dele på sociale medier. Prisen og information kommer frem for hver mulig kombination. Ønsker du en printede billedpakke, skal du købe fotograferingen alene og købe print efter fotograferingen. Priser på print m.m kan ses under priser.

750,00 DKK3.745,00 DKK

Ryd

I hvilken måned har du termin, eller har du født? * 

Da tider til nyfødt fotografering skal være fleksible, kan der kun afsættes et begrænset antal tider. Ved at vælge terminsmåned kan jeg holde styr på hvor mange pladser jeg har tilbage. Skulle der en måned være fuld booket, oprettes der venteliste.

Hvis der står “Venteliste” ud fra din terminsmåned er alle pladser i denne måned afsat. Vil du opskrives på venteliste (betyder jeg kan ringe til dig ved huller/afbud og tilbyde dig en tid) kan du, når du gennemføre ordren vælge “Betal ved fotograferingen” og så vil du stå på venteliste.
Det er ikke bindene at være på venteliste.

Terminsdato eller babys fødselsdato: * 

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

HVis du har lyst kan du uploade et eller flere billeder i den stil du ønsker. Det giver inspiration til hvilken stil vi skal arbejde med.
Du skal vælge billeder hvor du kan lide baggrunds farve, rekvisitter og sådan. Ønsker til hvordan baby skal ligge, det kan I vise til selve fotograferingen.

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

Noter til bestilling:

Her Kan I beskrive hvis I har særlige ønsker til fotograferingen. Skal der søskende med eller har I en personlig ting I gerne vil have bliver brugt.

Opdel betalingen:

Du kan vælge at betale det fulde beløb med det samme eller 30% nu og resten til fotograferingen.

Booking af tid til nyfødt fotografering: * 

Når du har købt plads i den måned hvor du har termin, så har du sikret dig en tid til nyfødt fotografering inden for 21 dage efter fødslen. Vi vil rigtig gerne fotografere baby omkring de 10 dage, og da vi jo ikke ved hvornår baby melder sin ankomst, kan den endelige dato og tidspunkt for fotograferingen, først aftales når baby er født.

Det kan du gøre online eller over telefonen. Hvis du i den online kalender ikke kan se en tid inden for 21 dage efter fødslen, så kan du ringe så jeg kan ændre på min kalender og få plads til jer.

OBS!
Sker der komplikationer i forbindelse med fødsel – hos mor eller baby, så kan fotograferingen godt ligge 4, 5 eller 6 uger efter fødslen. Vi kan stadig lave lækre og søde billeder af jeres baby. Så stresse endelig ikke over det med at vi gerne vil fotografere baby omkring 10 dage. Jeres ve og vel kommer i første række.

Sæt en eller to metoder på din ordre, så du altid kan kigge tilbage og se hvordan det var du skulle gøre.