Priser

Priserne her er gældende fra januar 2022 og erstatter alle tidligere udleveret priser. 

Fotografering

Prisen på selve fotograferingen skal dække fotografens løn, samt de udgifter der følger med. Slid på kamera, rekvisitter og andet udstyr. Udover tiden til fotografering, skal der også bruges tid på klargøring, oprydning og tøjvask.

Får vi så ikke noget, for den pris vi betaler for fotograferingen?

Jo det gør I, I køber en service som udføres af fotografen. I den service betales for fotografens tid og talent til at skabe et udvalg af portrætter.
Herefter købes de billeder som I forelsker jer i. Enten som digitale billeder eller på smukke færdige produkter. Her hjælper fotografen jer med at vejlede og udvælge.

Vores fotografer skal, som alle andre der går på arbejde, selvfølgelig have løn for alle de timer de arbejder, også den tid som kunden ikke ser.

Prisen er inkl. Moms.

Køb af billeder

Fotografer lever ikke af at tage billeder, men af at sælge produkter med de billeder som de tager. Det kan være fysiske produkter, så som print på fotopapir, 100 % bomuldspapir, vandfarve papir eller lærredsprint. Og/eller digitale produkter.

Vi sælger produkter enkeltvis eller i pakketilbud. Vi sælger også rammer som kan ses i studiet.

Enkle print

Digitale billeder

Når du køber digitale billeder, køber du licens til at du må bruge billedet til specifikke formål. Vores digitale billeder må I selv printe eller få printet hos en 3. part og/eller du må bruge dem på sociale medier. Billederne må kun anvendes privat.

Ønskes anden aftale skal dette aftales med fotografen. Fotografers arbejde er beskyttet af dansk lov om ophavsret.

Web/skærm filer

En web/skærm fil er til jer som kun ønsker at billedet skal bruges til visning på en skærm – telefonen, computer, tablet eller digital billedramme, samt til deling på sociale medier. 
Billederne redigeres med standard efterbehandling, hvilket betyder at billedet bliver  justeret i lys, skygger og kontrast. Fra studie optagelser bliver manglende baggrund, forældres hænder m.m fjernes. 

Standard efterbehandlet digital billede

Ved standard efterbehandling justeres billedet i lys, skygger og kontrast. Manglende baggrund, hænder fra forældre m.m fjernes på studie billeder. 

Billedet leveres i fuld opløsning og du må selv printe eller få printet hos en 3. part. Billederne kan også deles på sociale medier.

Her under kan du se et eksempel på et billede uden efterbehandling vs. standart efterbehandling – slide fra side til side.

Kreativt Fine Art efterbehandlet billede

Billedet leveres som digital fil med fotografens kreative fine art efterbehandling.
Billedet får redigering af lys/skygge og kontrast. Der bliver fjernet forstyrende elementer i baggrung. På fællesbilleder kan der flyttes hoveder, så der kan samles et fælles billede med børenes bedste udtryk.

På studie billeder redigeres baggrunden så der ikke mangler et hjørne eller man kan se mor/fars arme. Der ligges tekstur på billedet og skabet mere dybte så billedet får svendeprøve kvalitet.

Der lavet også redigering af hud. Fx fjernelse af hormonknopper eller sår. Dette kan frabedes hvis I ønsker det.

Billedet leveres i fuld opløsning og du selv kan printe eller få printet hos en 3. part. Billederne kan også deles på sociale medier.

Her under kan du se et eksempel på standart vs. Kreativ Fine Art efterbehandling – slide fra side til side.

Artistisk Fine Art fotografering

Denne fotografering skal bestilles forud. Da det kræver at billederne taget på en bestemt måde.

Med denne udendørs fotografering får du et helt unikt og kunstnerisk billede. Med teknikken der bruges, gives der et magisk udtryk i billedet. Et sådant billede tager op til 3 timer at efterbehandle.
Selve fotograferingen tager 30 til 60 minutter og der laves 1 til 3 sammensat billeder som I kan vælge imellem.
I kan se et eksempel under pakkepriserne her.

Ud over det sammensatte artistiske billede, får I også alle de forskellige billeder der tages, som digital billedfil. Disse er standard efterbehandlet.