newborn fotograf i Aarhus og Vejle

Newborn fotograf i Vejle eller Aahus

Min forretning ligger i Smidstrup ved Vejle, men hver tirsdag pakker jeg bilen med forskellige rekvisitter og udstyr, os så køre jeg mod Aarhus. Fotograf Guld og jeg har nemlig lavet et samarbejde så de nu også har en newborn fotograf i huset. Når du booker en newborn fotografering igennem Aarsbilleder.dk er det mig som er fotografen men deres forretning du besøger.

Reserver eller book tid:

I studiet i Aarhus booker du en tid igennem Aarsbilleders hjemmeside, hvor du i mit eget studie køber en reservation af en plads i min kalender. Babyer fødes jo ikke nødvendigvis på terminsdatoen, og derfor købes der en plads, hvor den endelige aftale først aftales, når baby er født.  Der er begrænset pladser til nyfødt fotografering hver måned. Ud over at fotografere de små, så underviser jeg også og derfor er der også foreskel på, hvor mange pladser der ligger i de forskellige måneder. Så vil du være sikker på at få en plads i min kalender? Så reserver en plads.

Har du ikke reserveret en plads og har lige født?

Så ring til mig, og hør om jeg har en ledig tid til jer – har jeg det, så er I selvfølgelig velkommen. Telefon: 26237265