Køb af billeder

 

Fotografer lever ikke af at tage billeder, men af at sælge produkter med de billeder som de tager. Det kan være fysiske produkter, så som print på fotopapir, special papir eller lærredsprint. Og/eller digitale produkter.

Vi sælger produkter enkeltvis eller i pakketilbud. Vi sælger også rammer som kan ses i studiet.

 

Enkle print

 

Vi tilbyder 3 forskellige papirtyper og lærreds (canvas) print.

 

Digitale billeder

Når du køber digitale billeder, køber du licens til at du må bruge billedet til specifikke formål. Vores digitale billeder må I selv printe eller få printet hos en 3. part og/eller du må bruge dem på sociale medier. Billederne må kun anvendes privat.

Ønskes anden aftale skal dette aftales med fotografen. Fotografers arbejde er beskyttet af dansk lov om ophavsret.

Web/skærm filer

En web/skærm fil er til jer som kun ønsker at billedet skal bruges til visning på en skærm – telefonen, computer, tablet eller digital billedramme, samt til deling på sociale medier.
Billederne redigeres med standard efterbehandling, hvilket betyder at billedet bliver justeret i lys, skygger og kontrast. Fra studie optagelser bliver manglende baggrund, forældres hænder m.m fjernes.

Standard efterbehandlet digital billede

Ved standard efterbehandling justeres billedet i lys, skygger og kontrast. Manglende baggrund, hænder fra forældre m.m fjernes på studie billeder. 

Billedet leveres i fuld opløsning og du må selv printe eller få printet hos en 3. part. Billederne kan også deles på sociale medier.

Kreativt Fine Art efterbehandlet billede

Billedet leveres som digital fil med fotografens kreative fine art efterbehandling.
Billedet får redigering af lys/skygge og kontrast. Der bliver fjernet forstyrende elementer i baggrung. På fællesbilleder kan der flyttes hoveder, så der kan samles et fælles billede med børenes bedste udtryk.

På studie billeder redigeres baggrunden så der ikke mangler et hjørne eller man kan se mor/fars arme. Der ligges tekstur på billedet og skabet mere dybte så billedet får svendeprøve kvalitet.

Der lavet også redigering af hud. Fx fjernelse af hormonknopper eller sår. Dette kan frabedes hvis I ønsker det.
Billedet leveres i fuld opløsning og du selv kan printe eller få printet hos en 3. part. Billederne kan også deles på sociale medier.

Print pakketilbud

Der er mange måder at kombinere en billede pakke på. Vi hjælper og rådgiver jer, så I får valgt det rigtige til jer. Pakkerne indeholder både fysiske og digitale produkter.

Canvas pakketilbud

Der er mange måder at kombinere en billede pakke på. Vi hjælper og rådgiver jer, så I får valgt det rigtige til jer. Pakkerne indeholder både fysiske og digitale produkter.