Bliv freelancer elev

Drømmer du om at skabe smukke billeder af små sovende babyer, tjene penge på din hobby og udvikle dine fotografiske evner?

På denne 2-årig uddannelse bliver du specialiseret i fotografering af nyfødte, og lære at drive eller udvikle din selvstændige forretning. Du bliver en del at et kreativt fællesskab hvor vi som kollegaer støtter hinanden i vores faglige udvikling.

Når du debitere som specialiserede nyfødt fotograf, har du kompetencer til at skabe professionelle billeder, drive egen virksomhed og videreudvikle dit fotografiske talent.

Du lære at

Håndtere og aflæse nyfødte og guide dem i de søde poseringer. At forstå de fotografiske teknikker der ligger bag professionelle billeder. Redigere i Lightroom og Photoshop.

Du lære alt det, der ligger bag at være selvstændig fotograf.

Du undervises ud fra ideen om, at en fotograf aldrig er færdigudlært, du kan være faglært eller specialiseret. Men i en fotografs faglige karriere, vil der altid være en faglig udvikling.
Som kursist, elev og freelancer bliver du mødt på lige fod, om du lige er påbegyndt din fotografiske karriere eller har flere års erfaring. I vores lærings miljø er vi alle på en udviklingsrejse igennem fotografiets fantastiske verden.

En til en undervisning

Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau. Du kommer til at have de små i hænderne og guides igennem posering og fotografering.

For at undervisningen kan imødekommer den enkel fotograf, vil du være den eneste kursist/elev på de målrettet kursusdage. Der vil være mellem 3 og 6 kursusdage af denne type. Men har du brug for en eller to ekstra kursusdage, så finder vi en løsning.

Vores mål er at du debitere med selvtillid og stolthed over dig og dit fotografiske aftryk.

Selvstændig træning

Imellem kursusdagene får du til opgave at træne det du blev undervist i. Du får derved praktisk erfaring imellem kursusdagene.

Med alle gode uddannelser, medfølger lektier. Den selvstændige træning er lektier, det er her du får arbejdet det lærte ind på rygraden. Du skal både være med til at markedsføre efter nye kunder, fotografere og afholde salgsfremvisning. Efterbehandling af billedbestilling og klargøring til print af produkter.

Feedback

Du lære at modtage og give feedback på måden billeder er taget på, og på redigering. Feedbacken foregår sammen med andre kursister/elever.
Den er kærlig med fokus på faglig udvikling.

Feedback er en af de mest værdifulde elementer i den faglige udvikling. Du lære at skille den faglige og personlige feedback fra hinanden. Du lære også at give og modtage faglig vs. personlig feedback.

En til en mentorsamtaler

1 mentorsamtale om måneden. Her følger vi op på tidligere kursusdage, træningen og planlægger de fremtidige kursusdage og træninger. Du får konkrete opgaver inden for forretningen drift.

Herudover kan du altid kontakte Fie som vil guide dig med den udfordring du står i. Eller du kan bruge fællesskabet for elever og kursister. At hjælpe hinanden med div. udfordringer, er også med til at styrke din indlæring.

Gruppe undervisning

1 månedlig online gruppe undervisning, hvor der undervise i kreativ redigering som tager udgangspunkt i kursister/elevers/freelancers billeder, der er taget under den selvstændige træning. Det er frivilligt at deltage.

Undervisningen her foregår på zoom og optages. Så kan du ikke deltage kan du gense lektionen på et sener tidspunkt.
Billederne der redigeres i denne undervisning kan være fra en anden kategori, da der også kan være kursister fra andre kursusforløb. Der vil så vidt muligt blive planlagt undervisning så der både er nyfødt og portræt billeder med hver gang.

Som elev får du

En låne kuffert med basis udstyr til at fotografere nyfødte. Tæpper, svøb, baggrundsholder, underlag og enkle rekvisitter. Profil, webshop og portfolio på Livets Fotografi.

Du har som minimum brug for:

  • Kamera + objektiv (spejlrefleks eller spejlløst “spejlrefleks”)
  • Bærbar computer
  • Adobe Lightroom og Photoshop abonnement
  • Egen bil (eller adgang til en når du skal ud til kunder)

Økonomi

Som freelancer elev betaler du ikke direkte for kurset, løn til underviser og udgifter bliver dækket over dit salg igennem Livets Fotografi.
Det betyder at du får provisions løn i perioden du tager kurset.
Du starter med at få 40% af dit salg og kan stige op til 90%.

Bliver du ansat som Freelance elev arbejder du selvstændigt under vores koncept. Du lære at drive selvstændig virksomhed i praksis. Så du efter endt uddannelse har erfaring og er klar til at stå på egne ben som virksomhedsejer.

Kombiner flere kurser

Ønsker du også at lære det klassiske portræt fotografi i studie, eller at skabe skønne udendørs fotografier af større børn, familier og/eller gravide. 
Ønsker du at kombinere dit forløb, så skriver du blot dette i din ansøgning.

Holdstart maj 2022

Da undervisningen foregår individuelt, starter vi elever op mellem maj og august 2022.

Selvom opstarten ligger forskelligt, sørger vi for en fælles opstart som planlægges enten ved fysisk møde eller online.

Book en samtale

Vil du høre mere om hvordan forløbet kunne se ud for dig, så er du velkommen til at kontakte Fie og aftale et møde over zoom eller i studiet.
Telefon: 26237265
Sms er også velkommen, og du kan også skrive via vores sociale medier.

Send os en ansøgning

Her under kan du sende en ansøgning for at blive freelance elev.

Har du spørgsmål til vores freelancer forløb er du velkommen til at kontakte Fie for en afklarende samtale.
Det kan du gøre på telefon 26237265.

Infomøder i Facebook gruppe

Er du ikke helt afklaret om hvorvidt du skal tage et kursus hos os, ansøge om at blive elev, eller vil du måske vente til næste holdstart, så kan du blive medlem af vores Facebook gruppe. Her holdes små live undervisninger i Photoshop. Pt holder Fie dog ferie fra gruppen, men vender tilbage igen til foråret: 

Foto og Photoshop | det kreative frirum

Ansøg om freelance ansættelse her!