Udendørs fotografering

Den hemmelige have er den primære lokation.

Denne naturhave ligger på privat grund – Fies private baghave. Så her kan vi uforstyrret skabe skønne billeder i de idylliske omgivelser. Det er også her Fie har sit newborn og baby studie, samt kontor. Der er også andre lokationer, dem finder du link til længere ned på siden her.
Selv om der er tale om en have, så er det en have der passe vildt og hvor der indrettes små rum med formål at skabe skønne naturlige billeder.

Hvad skal vi vide?

Når I møder op, kan I parkere i gårdspladsen. Hvis der skal skiftet tøj er I velkommen til at komme ind i gangen og skifte. Toilettes kan også lånes hvis det skulle blive nødvendigt. 

Selve fotograferingen tager mellem 30 og 60 min – afhængt af hvilken session I har købt.
Efter fotograferingen kan I gå med ind og udvælger favorit billeder.

Hvad hvis det regner?

Hvis vejrudsigten dagen før ser ud til at bliver med masser af regn, så kontakter Fie jer for at flytte aftalen. Med mindre I tænker, regnvejr kan da også noget fedt. For de lidt støre børn kan det være en mega fed oplevelse med regnvejr og alt hvad det indeholder.
Det er jo bare vand og tørt tøj i bilen, håndklæder og en god snack til bag efter.
De mindre børn og babyer er det rarest at vejret er tørt. Det behøver ikke være solskin og hvis der kun drypper lidt sker der ikke noget ved det.
Kameraet kan godt tåle en lille regnbyge. 

Hvad skal vi have med?

Tøj efter vejret og det look I ønsker på billederne. Er en efterårs fotografering, så giv ungerne skiundertøj på under tøjet og en ekstra trøje. Hav jakke/overtøj med som de kan have på mens vi går rundt. Vi tager overtøj af og på under fotograferingen. Fordi det er altså ikke sjovt at begynde at fryse for meget.

Hav altid skiftetøj og håndklæde med i bilen!
Skal I have taget billeder ved vandet, så er det bedre at være forberedt på de bliver våde. For så er skade ikke så stor hvis det sker, og vi kan hurtigt gøre den god igen.
Det gælder både hvis det er et uheld eller en leg der udvikler sig til vandplask.

 

Andre lokationer

Fie har også andre fortrukne lokationer

som ligger i Fredericia området. Eventyrs skoven som om foråret er fuldstændig fantastisk. Kongsted som hele året byder på naturlig idyl med skov, søer og åløb. Skal det være en tur på stranden, findes der også et par fantastiske muligheder.

Hvad koster det?

Prisen for lokationerne afhænger af hvor langt tid Fie skal bruge på transport og forberedelse. Her under kan du klikke dig ind og læse mere:

Kongsted
Strandturen
Eventyrs skoven