Lad mig præsentere Caroline

Caroline har en drøm om at leve af at fotografere nyfødte, babyer og børn. Hun har selv fået taget billeder af sine egne børn som nyfødte og ønsker at blive en dygtig nyfødt fotograf. Derfor sendte hun en ansøgning og jeg udvalgte hende. Fordi hun er en rolig kvinde med en drøm som jeg gerne ville støtte.

I september 2022 startede hun op på mit uddannelses forløb – i en såkaldt Freelancer aftale hvor hun i forløbet arbejder i min virksomhed. På den måde tager jeg hende i hånden mens hun iværksætter sine drømme. Jeg lære hende alle mine tips og tricks til at fotografere de sovende små. Giver hende gode råd om at bygge en virksomhed op og støtter hende mod at nå sin drøm om at blive fotograf.

Som freelancer elev hos Livets Fotografi tilbyder Caroline fotografering af nyfødte i Randers. Fra november i sit hjemmestudie og som udekørende hvor hun kommer hjem til familien.

Jeg glæder mig til at følge hendes rejse og se hende udvikle sig som fotograf, og jeg håber at du har lyst til at følge med og venter du barn, eller har du en lille nyfødt baby – så hop ind og læs om vores nyfødt fotografering hos vores Freelancer Elev Caroline Dhal.

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Caroline er Freelance ansat hos
Fotograf Fie Vandborg.

Privat- og handelspolitik

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
TLF: 26237265
Cvr-nr: 28015674