baby foto

Nyfødt modeller søges

Livets Fotografi afholder kurser i nyfødt fotografering. På disse kurser har vi brug for rigtige modeller for at give kursisterne en grundig og troværdig undervisning. Ud over de fysiske kurser der afholdes løbende, laves der også model fotograferinger hvor vi laver undervisnings- og markedsføringsmateriale. Derfor er der 2 muligheder for at få en model fotografering hos os.

Som model giver du Livets Fotografi og kursisten brugsret til billederne, hvilket vil sige at I giver lov til, at vi må bruge billederne til markedsføring og undervisningsmateriale.

Model på kursusdag

Som model på en kursusdag får I 2 timers fotografering gratis (normalpris 400 kr) og fordi efterbehandling også er en del af undervisningen, får I også 3 digitale billeder med Fine Art efterbehandling (normalpris 1467 kr).

Ønsker I at tilkøbe flere billeder, får I yderlige 10% rabat på digitale billeder.

Model tilbud

Hvis I ikke bliver valgt som model til kursusdagen, så har I mulighed for at booke en model fotografering hvor I får 2 timers gratis fotografering (normalpris 400 kr) og yderlige 10% rabat på køb af digitale billeder.
Hvis du har født og ønsker nyfødt model fotografering kan du booke tid i den online booking kalender under tilmeldingsformlen.

Sådan tilmelder du jer

Har du lige født eller er du gravid?
Da vi søger babyer løbende,  da vi næsten har kurser hver måned – kan du søge hvad end du lige har født eller er gravid. Når du har udfyldt og indsendt formularen herunder, modtager du en mail med information om, hvordan vi udvælger modeller til kurset og hvordan du kan benytte dig af model tilbuddet.

Hvor i landet?

Det foregår på Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia.
– Enkle kurser foregår ude hos kursisterne forskellige steder i landet. Så har du mødt et opslag på sociale medier med søgning til en anden by, så er det stadig denne du skal udfylde.

Udfyld og send her:

Book tid til nyfødt model fotografering

For at booke tid, skal baby være født. Baby skal være mellem 7 dage og 6 uger på dagen for fotograferingen.

Læs mere om nyfødt fotograferingerne her:

Her under finder du forskellige tekster relevante for nyfødt fotografering.