Kursus i nyfødt fotografering

På vores holdkurser i nyfødt fotografering er der 2 til 4 kursister på et hold. I bliver undervist i 3 dele.
1. del foregår online, hvor du får adgang til et indledende og forberedende foredrag – dette handler om sikkerhed og en gennemgang af den teori som jeg arbejder ud fra. På selve kursusdagen bliver indholdet repeteret i praksis. Dette er optaget og kan ses når du har tid. Du får en udstyrs guid samt en DIY opskrift til hvordan du selv kan lave dit eget nyfødt fotograferings udstyr. Så som beanbag, stativ og små posing støttepuder. Samt en liste med steder du kan indkøbe de ting du skal bruge for at komme i gang – på den billigste måde.

2. del er kursusdagen foregår i mit studie, her få du undervisning. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Også de spørgsmål, du måtte få i forbindelse med det optaget foredrag fra 1. del.

3. del er adgang til min online værktøjskasse til redigering af nyfødt billeder.

nyfødt fotograf

Du lære at:

  • At udføre nyfødt fotografering med fokus på sikkerhed.
  • At håndtere, aflæse og guide babyer ind i de forskellige poseringer.
  • Får teorien bag, hvordan du får babyer til at falde i søvn, samt holder baby i søvnen mens du forstyrre ved at pose ham/hende.
  • Hvordan du inde for 20-30 min. af din session, har fået de første billeder i kassen.
  • At få et effektivt flow, så du nemt og hurtigt kan få skabt forskellige billeder.
  • At posere korrekt i forhold til lyset.
  • Du undervises i et uteknisk sprogbrug med forklaringer og ikke et hav af tekniske termer.
  • Du får optaget undervisning i efterbehandling, som du kan se når du har tid.

Håndtere, aflæse og guide den nyfødte ind i de søde poseringer. Jeg lære dig alle mine tips og tricks, samt teorien jeg arbejder ud fra. Du lære om sikkerheden og hvor der er risiko for at baby kan komme tilskade.  Du lære hvordan du inden for de første 20-30 min. får de første billeder i kassen. Hvordan du planlægger din session så du kan arbejde effektivt mod forskellige billeder uden at forstyrre baby for meget.

Du lære at pose baby efter lyset, og tilpasse lyset for de flotteste resultater. Jeg underviser ud fra det klassiske portræt fotografi, hvor forståelse for lyset og hvordan du styre det forklare på en let og uteknisk måde.

Jeg underviser ud fra ideen om, at en fotograf aldrig er færdigudlært, alle fotografer er på en udviklingsrejse igennem fotografiets fantastiske verden. På mit kursus er du lige velkommen, om du er faglært fotograf eller fuldstændig nybegynder.

Nyfødt fotografering handler nemlig om rigtig meget andet end det fotograf faglige – fokus på kursusdagen omhandler baby, men vi runder også lys og kamera indstillinger. Der anvendes fast lys i undervisningen, hvilket betyder at alle kan tage billeder uden at baby bliver overstimuleret af flash lyset, og uden du skal tænke over at have et trigger set med – som konstant skal byttes rundt hvis I kursister ikke har samme kamera model.

Hvad skal du have med?

Dit kamara med et objekt 24-70mm eller 50m. 

– det er fuldstændigt lige meget hvilket kamera du har. I princippen kan du bruge din mobil, hvis du dagen før er så uheldig at tabe dit kamera i havet. Skulle det ske at du glemmer det, ja så får du bare mit kamera i hænderne.

Madpakke.

Billederne fra kursusdagen

De billeder du tager på kursusdagen, må du bruge til at markedsføre dit nyfødt fotografi.
Du skal blot oplyse at billederne er taget på kursus hos Livets Fotografi. Du har ophavsretten til de billeder du tager på dagen, men da billederne du tager, er en del af undervisnings materialet, opfattes de som en del af kursusindholdet, som er beskyttet af ophavsloven.

Forældrene giver os fotografer brugsret til billederne og jeg ser det som god skik, at når du skal markedsføre dine nyfødt fotograferinger, at du oplyser at billederne taget på kursusdagen, er taget i et andet studie end dit.

Ekstra workshop

Når du har været på holdkursus i nyfødt fotografering, kan du efterfølgende tilkøbe mentor workshop. Her kommer du til en mentordag fra 10 til 14 med nyfødt fotografering. Her er det dig som er fotografen (håndtere baby, lys styling) og jeg står på sidelinjen og underviser, råder, guider og vejleder dig igennem. Her kan du fx fokusere på at lære et specifikt pose eller mestre lyset. Det er dig der ved, hvad der driller dig, når du er på egen hånd.

En ekstra workshop foregår en til en og planlægges individuelt. Der er dog begrænset pladser til individuelle workshops i forlængelse af hold kurserne. 

Selvstændig træning

For at du får noget ud af et kursus, så skal du arbejde på egen hånd og træne det du har lært. Så når du har været på kursus, skal du efterfølgende hjem og arbejde med det du har lært. Derfor får du lektier med hjem.

Feedback

Når du har løst din lektie, kan du sende den og få feedback. Denne feedback foregår live en til en over zoom. Du vil modtage min faglige og konstruktive kritik til billedet og din redigering. Her udover kan du også komme med opfølgende spørgsmål.
Der er afsat en time.

Diplom

Efter endt kursus (efter feedback) vil du modtage et fysisk diplom for din deltagelse på kurset.

Din investering

4500 kr (+moms)

Ved reservation af plads på kursusdagen betales et ikke refunderbart depositum a 1500 kr (+moms)
Resten betales senest den 1. måneden før kurset.

Det er muligt at lave aftale om delbetaling og betale over flere gange!

Ekstra workshop

3500 kr (+moms)

Betales ved bestilling. Ønskes delbetaling er det også muligt.

4. juni 2023 kl 10:00 til 16:00

Der er 4 pladser på denne kursusdag. Du bestiller plads ved at kontakte mig. Booke eventuelt en afklarende samtale. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål og div. detaljer kan komme på plads.

Ca. 2 uge før kursusdagen får du adgang til 1. del af kursus indholdet.

10. september 2023 kl 10:00 til 16:00

Der er 4 pladser på denne kursusdag. Du bestiller plads ved at kontakte mig. Booke eventuelt en afklarende samtale. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål og div. detaljer kan komme på plads.

Ca. 2 uge før kursusdagen får du adgang til 1. del af kursus indholdet.

14. januar 2024 kl 10:00 til 16:00

Der er 4 pladser på denne kursusdag. Du bestiller plads ved at kontakte mig. Booke eventuelt en afklarende samtale. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål og div. detaljer kan komme på plads.

Ca. 2 uge før kursusdagen får du adgang til 1. del af kursus indholdet.

Book en afklarende samtale

Ønsker du først at tale med mig, før du beslutter dig, så kan du herunder booke en tid til et online møde over zoom.
(Kalenderen er på engelsk, det håber jeg går. Hvis du har problemer med at hitte ud af sproget, så ringer du bare til mig og så guider jeg dig)

Du er også velkommen til at ringe til mig på: 26237265.

En til en kursusdag

Ønsker du at være eneste kursist på kursusdagen?

Så har du mulighed for at købe kurset som individuelt kursus. Så har du min fulde opmærksomhed og dato for kurset aftales ved den afklarende samtale.

Din investering for individuelt kursus

6500 kr (+moms)

Betaling falder 8 dage efter modtagelse af faktura.

Det er muligt at lave aftale om delbetaling og betale over flere gange!

Ekstra workshop

Har du efter dit 1. kursus behov for en opfølgende kursusdag, kan du tilkøbe mentor workshop.

3500 kr (+moms)

Betales ved bestilling. Ønskes delbetaling er det også muligt.

Kontakt mig via email her: