livetsfotografi
udendørs fotografering

Alm. udendørs fotografering

Som standart foregår mine udendørs fotografering i min vilde haven, som ligger på privat grund – I min private baghave. Her kan vi uforstyrret skabe skønne billeder i de idylliske omgivelser. Det er også her jeg har sit  studie og kontor, samt bor privat.

Hvad skal I vide?

Når I møder op, kan I parkere i gårdspladsen – gerne op mod stuehuset. Hvis der skal skiftet tøj er I velkommen til at komme ind i gangen og skifte. Toilettes kan også lånes hvis det skulle blive nødvendigt.

En fotografering tager gerne 30 til 60 min. Det afhænger af hvor mange der skal fotograferes, hvor mange steder i haven I ønsker billeder – og hvor meget tid der skal være til fri leg for børene.
Efter fotograferingen får i fremvist billederne så I kan udvælge hvilke billeder der skal efterbehandles m.m. Det foregår i mit køkken/stue.

Udvælg billeder i galleri

Det er muligt at udvælge billeder i et online galleri, ønskes dette skal I købe alle billeder som digital web/skærmfil. Gør I dette ser og godkender I billederne efter fotograferingen og modtager galleriet 2-3 uger efter.

Fotograferingen gælder til:

Gravide, baby, børn og familier. Der laves også mor/far og barn billeder. Bedsteforældre billeder, amme billeder og kæledyret er også velkommen.

Booking af tid:

Du kan bestille tid til udendørs fotografering 2 måneder ud i fremtiden:
Vær opmærksom på, at du kan se mange flere tider, end der kan bookes, da jeg ønsker at tilbyde en fleksibel kalender. Dette er muligt da jeg bor og arbejder på samme adresse.

Ønsker du at bestille 60 min. i stedet for 30 min. kan du under “gode tilvalg” vælge 30 min ekstra.

Betaling

Du betaler efter fotograferingen.

Køb af billeder


Jeg sælger både print og digitale billeder. Under fremvisningen hjælper jeg fer med at udvælge favoritter og iblandt dem udvælge de endelige billeder og hvilke produkter der passer til jer. Der er mange måder at kombinere billedpakker på. De fleste vælger løsningen her under, og tilkøber enkle print eller digitale printfiler til selv at printe. 

Startprisen for alle billeder inkl. fotografering

30 min. fotografering inkl. alle billeder som web/skærmfil leveret i online galleri:

Pris: 1495 kr

Se alle priser her!

udendørs fotografering

Alm. udendørs fotografering

Fotografering i fotografens store vilde have koster 500 kr for en 30 min. session og 750 kr for 60 min.
Du kan bestille tid 2 måneder ud i fremtiden, og det vil altid være muligt at flytte tiden, hvis vejrudsigten er imod os.

Læs Mere »

Gratis mini session

Denne mini session er et “Last minute tilbud” som kan bestilles 7 dage ud i fremtiden. Tilbuddet med 15 min. gratis fotografering i den hemmelige have, køre hele 2022. Normal pris 250 kr. Der kan tilkøbes ekstra 15 min. (30 min i alt) for 250 kr

Læs Mere »