Snevejr, det sker

Når det endelig sner

Så jubler jeg, for jeg elsker snevejr. Her i Den Hemmelige Have giver sneen en fortryllende og fantastisk stemning. Men det er jo svært at planlægge sådan en gang snefotografering. For når det er her, så skal vi handle hurtigt.

Derfor har jeg oprettet en venteliste som du kan opskrive dig på. Du bliver ikke tilført vores nyhedsmail automatisk, og vil kun få en mail i forbindelse med snevejr og mulighed for tider til fotografering. 

Hvis du også gerne vil på vores nyhedsmail og modtage markedsføring fra os den vej, så kan du krydse det af og så tilføjer jeg dig nyhedsmailen 🙂

En fotografering i sneen kan være billeder der er opstillede portrætter og i fri leg. Der er en fin kælkebakke, som jo høre sig til på snevejrsdagene.  Så pak kælken, lav en snack kurv med varmt kakao  og tæpper. En hyggelig familie picnic efter en kælketur eller 5 giver også nogle skønne minder fra sjældne dage i Danmark. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæg